Wij verlenen bijstand aan cliënten die te maken hebben met een contractpartij die zijn schulden niet meer kan of wil betalen. Of vrezen dat een contractpartij tekort zal schieten.

Vraagt u zich af hoe u uw verhaalspositie versterkt? Of hoe u uw verhaalsmogelijkheden zoveel mogelijk kunt veiligstellen? Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen.

Wij hebben ruime ervaring met zekerheden (zoals hypotheek, pand, borgtocht etc.), beslag- en executierecht, verrekening vraagstukken. Maar ook met het terugdraaien van bepaalde rechtshandelingen waardoor u als schuldeiser in uw verhaalsmogelijkheden bent benadeeld.

In geval van faillissement van uw debiteur gaan andere regels gelden. In dat geval kunnen wij u onder meer van dienst zijn bij het bepalen van uw positie jegens de curator en andere crediteuren. Regelmatig adviseren en procederen wij over uiteenlopende geschillen die verband houden met een faillissement. Onze cliënten zijn doorgaans schuldeisers – waaronder banken – maar ook curatoren, bestuurders, commissarissen en aandeelhouders.

Angelieke van der Vliet was lang verbonden aan de Insolventiesectie van De Brauw Blackstone Westbroek. Zij is lid van INSOLAD, de Vereniging Insolventierecht Advocaten.

Adri Kranenburg heeft jarenlang namens de Rijksadvocaat de Ontvanger van de Belastingdienst bijgestaan in uiteenlopende procedures over beslag- en insolventievraagstukken.

Neem contact op:

Vliet & Burg adviseert en procedeert over Insolventierecht

Heeft u vragen? Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak +31 20 820 0300